Vizualizare stire

HOME » Stiri » Colegiul Tehnic “Toma N. Socolescu” Ploiesti: Moblitate de practica în cadrul proiectului VET “Pasi spre competente profesionale sporite si principii europene de mediu în industria mobilei”

Colegiul Tehnic “Toma N. Socolescu” Ploiesti: Moblitate de practica în cadrul proiectului VET “Pasi spre competente profesionale sporite si principii europene de mediu în industria mobilei”
Adaugat Vineri, 10 Noiembrie 2017


Moblitate de practica în cadrul proiectului VET
“Pasi spre competente profesionale sporite si principii europene de mediu în industria mobilei”,
Colegiul Tehnic “Toma N. Socolescu” Ploiesti

Colegiul Tehnic "Toma N. Socolescu", din Ploiesti, jud. Prahova, România anunta desfasurarea, în perioada 13.11.2017 – 08.12.2017, mobilitatii de practica în cadrul proiectului “Pasi spre competente profesionale sporite si principii europene de mediu în industria mobilei”, 2016-1-RO01-KA102-023710.
Proiectul se deruleaza pe o perioada de 2 ani 1.07.2016 - 30.06.2018 si are ca scop formarea profesionala a elevilor în acord cu noile cerinte de pe piata muncii si cu legislatia europeana din domeniul lor de pregatire profesionala, astfel încât sa le sporeasca sansele de angajare, sa le creasca perspectivele de cariera în domeniu, precum si sa le faciliteze dobândirea de experiente de lucru relevante si utile în obtinerea unui viitor loc de munca.
Paisprezece elevi, alaturi de profesorul coordonator / însotitor, Ilie Ileana, vor dobândi cunostinte legate de igiena si securitatea muncii, organizarea locului de munca, satisfacerea cerintelor clientilor, tranzitia de la scoala la locul de munca si pregatirea pentru integrarea la locul de munca. Aceste cunostinte vor dezvolta diferite abilitati precum: utilizare informatiilor, a elementelor practice în prelucrarea materialelor, modul în care se lucreaza în echipa la locul de munca si comunicare în limba engleza.
Rezultatele învatarii dobândite de catre participant vor fi înregistrate prin documentul de mobilitate Europass, semnat de catre coordonatorul de practica.

Comisia de Proiecte Europene
Colegiul Tehnic “Toma N Socolescu” Ploiesti

 

© Copyright ISJPH 2009