Vizualizare stire

HOME » Stiri » Final al etapei judetene a Olimpiadei Nationale de Argumentare, Dezbatere si Gandire Critica "Tinerii Dezbat", editia I-a

Final al etapei judetene a Olimpiadei Nationale de Argumentare, Dezbatere si Gandire Critica "Tinerii Dezbat", editia I-a
Adaugat Luni, 29 Mai 2017


La Colegiul Tehnic “Elie Radu”, municipiul Ploiesti, s-a încheiat faza judeteana a primei editii a Olimpiadei Nationale de Argumentare, Dezbatere si Gandire Critica "Tinerii Dezbat", care a avut doua sectiuni: INCEPATORI si AVANSATI.
La finala de la sectiunea ÎNCEPATORI, desfasurata în data de 6 mai 2017, au luat parte echipe provenind din 26 de licee, iar la finala de la sectiunea AVANSATI, desfasurata în data de 27 mai 2017, au participat echipe din 9 licee.
În total, un numar de 140 de elevi si 35 de arbitri s-au întâlnit în 61 de meciuri, în urma carora echipele de ÎNCEPATORI de la Colegiul National „Jean Monnet”, municipiul Ploiesti si de AVANSATI, de la Colegiul National „I.L. Caragiale”, municipiul Ploiesti, s-au calificat la etapa nationala a Olimpiadei, care va avea loc în perioada 10 – 15 iulie 2017 la Piatra Neamt, judetul Neamt.

 

© Copyright ISJPH 2009