Arii curiculare / Om si societate / Discipline socio - umane

HOME » Arii Curiculare » Om si societate » Discipline socio - umane

Ultimele stiri

Olimpiada de Stiinte socio-umane 2017-rezultate, faza judeteana
Adaugat Sambata, 11 Martie 2017

Rezultatele obtinute de elevii participanti la etapa judeteana a olimpiadei de Stiinte socio-umane 2017 (disciplinele cultura civica, logica, argumentare si comunicare, psihologie, economie, sociologie si filosofie)

În atentia profesorilor de stiinte socio-umane
Adaugat Miercuri, 20 Aprilie 2016

Va informam ca Asociatia Nationala pentru Protectia Consumatorilor si Promovarea Programelor si Strategiilor din Romania- InfoCons, desfasoara un Curs vocational de protectia consumatorilor- domeniul financiar bancar. Inscrierea la curs se face pe baza unui formular de inscriere ce se gaseste pe site-ul www.infocons.ro, sectiunea Curs, subsectiunea Curs financiar-bancar, iar suportul de curs se transmite in format electronic impreuna cu fisa de evaluare. Cursul se ofera gratuit tuturor celor vezi toata stirea

Olimpiada de stiinte socioumane -faza locala- 23 ianuarie 2016
Adaugat Miercuri, 20 Ianuarie 2016

Sambata, 23 ianuarie 2016, incepand cu orele 10.00, se organizeaza in unitatile scolare, faza locala a olimpiadei de stiinte socio-umane. Subiectele se pot ridica, vineri, 22 ianuarie 2016, intre orele 9-14, de la Inspectoratul Scolar Judetean Prahova, camera 23, inspector scolar, prof. Vasilica Comisel.

EDUCATIA JURIDICA IN SCOLI- în atentia responsabililor cu educatia juridica
Adaugat Joi, 18 Septembrie 2014

Incepând cu 15 septembrie 2014, a intrat în vigoare Metodologia de organizare si functionare a "GRUPULUI COMUN DE LUCRU" constituit la nivelul judetului Prahova în baza Protocolului de colaborare privind educatia juridica în unitatile de învatamânt preuniversitar, încheiat între Ministerul Educatiei Nationale, Ministerul Justitiei, Consiliul Superior al Magistraturii si Ministerul Public. Anexa I, Anexa II, si Anexa III-Tematica orientativa sunt parte componenta a prezentei metodologii. 

© Copyright ISJPH 2009