Listare stiri - Limba şi literatura romana

HOME » Stiri » Limba şi literatura romana

Colegiul Economic Virgil Madgearu din municipiul Ploiesti organizeaza cea de-a patra editie a Festivalului de Teatru SCENA
Adaugat Miercuri, 18 Mai 2016

Colegiul Economic Virgil Madgearu din municipiul Ploiesti organizeaza, pe 20 mai 2016, cea de-a patra editie a Festivalului de Teatru SCENA, in parteneriat cu Cercul Militar Ploiesti, ISJ Prahova si Primaria municipiului Ploiesti.

Miracolul poeziei, la Ceptura
Adaugat Joi, 31 Martie 2016

Olimpiada de limba romana, faza judeteana
Adaugat Miercuri, 23 Martie 2016

Pentru vizualizarea rezultatelor, accesati adresa: http://www.isj.ph.edu.ro/documente?arie_curiculara=11

Concursul „Cele mai frumoase versuri”
Adaugat Marti, 1 Martie 2016

Liceul Tehnologic Agromontan „ Romeo Constantinescu” Valenii de Munte
va invita sa participati la concursul „Cele mai frumoase versuri”
CONCURS JUDETEAN DE RECITARI CU PARTICIPARE DIRECTA
(CAEJ, pozitia 31 )
EDITIA a IV-a, 26 martie 2016

CASA CORPULUI DIDACTIC PRAHOVA VA INVITA SA PARTICIPATI LA LANSAREA CARTII CU TITLUL “CUM NU AM RATAT O LITERATURA GROZAVA”
Adaugat Marti, 19 Mai 2015

CASA CORPULUI DIDACTIC PRAHOVA VA INVITA SA PARTICIPATI LA LANSAREA CARTII CU TITLUL “CUM NU AM RATAT O LITERATURA GROZAVA”, A SCRIITOAREI ANGELA BACIU. EVENIMENTUL VA AVEA LOC VINERI, 22 MAI 2015, ÎNCEPÂND CU ORA 9.30, LA SEDIUL INSTITUTIEI NOASTRE.
ALTE MOMENTE DIN CALENDARUL EVENIMENTULUI :
•ÎNTÂLNIRE CU SCRIITOAREA VICTORIA MILESCU;
•DEZBATERE CU TEMA “ROLUL FEMEII-ARTIST ÎN SOCIETATEA CONTEMPORANA”(SCRIITOARELE ANGELA BACIU SI VICTORIA MILESCU, AVOCAT CRISTINA TUDOR, vezi toata stirea

Concursul International „Lectii cu Nichita”
Adaugat Joi, 5 Martie 2015

Colegiul National „Nichita Stanescu” Ploiesti organizeaza in perioada 15 februarie – 31 martie 2015 Concursul International „Lectii cu Nichita”, cuprins de MECS in Calendarul Activitatilor Educative Nationale 2015.
Ajuns la a V-a editie, concursul se desfasoara pe patru sectiuni, traducere (engleza si franceza), fotografie, desen si scurt metraj. La concurs sunt invitati sa participe GRATUIT elevii din clasele gimnaziale si liceale. Termenul de inscriere este 15 martie 2015.
La vezi toata stirea

ISJPH recomanda Festivalul Literar „Romeo si Julieta la Mizil ”!
Adaugat Luni, 18 Noiembrie 2013

ISJPH recomanda Festivalul Literar „Romeo si Julieta la Mizil ”!
www.romeojulietalamizil.ro
Stimati directori, profesori si elevi,
Invitam cu caldura elevii si profesorii sa se înscrie la Festivalul Literar International „Romeo si Julieta la Mizil”, ed. 7. Evenimentul e organizat de Liceul Teoretic „Grigore Tocilescu”, fiind inclus de 7 ani în calendarul Ministerului Educatiei Nationale.
Festivalul este sustinut de Tvr, Radio România Actualitati, ICR si Institutul "Eudoxiu vezi toata stirea

A VII-a Editie a Simpozionului National “OPTIMIZAREA PROCESULUI DE ÎNVATAMÂNT”
Adaugat Luni, 26 Septembrie 2011

Inspectoratul Scolar al Judetului Prahova, Casa Corpului Didactic Prahova, Primaria Ploiesti, Consiliul Judetean Prahova, Societatea Nationala “Spiru Haret” si Scoala cu cls.I-VIII “Sf. Vasile” Ploiesti organizeaza, în ziua de 28 octombrie 2011, a VII-a Editie a Simpozionului National “OPTIMIZAREA PROCESULUI DE ÎNVATAMÂNT”, cu tema “Prioritati ale învatamântului românesc actual”.

DOUA INITIATIVE – DOUA PROVOCARI – DOUA REUSITE
Adaugat Miercuri, 12 Mai 2010

Initiativele care determina competitii atractive trebuie apreciate. Sâmbata, 8 mai 2010, s-au desfasurat doua concursuri care au constituit provocari pentru numerosi elevi de gimnaziu si liceu, iubitori de limba si literatura româna.
La Grupul Scolar “Elie Radu”, Ploiesti, 107 elevi din 12 colegii tehnice si grupuri scolare au participat la Concursul Judetean de Eseuri. Si aceasta a doua editie a evidentiat faptul ca elevi talentati, capabili sa impresioneze prin forta argumentarii unor vezi toata stirea

"15 PENTRU EMINESCU"
Adaugat Joi, 25 Februarie 2010

La sfarsit de februarie, l-am sarbatorit din nou pe Eminescu. Printr-un concurs atractiv, unic : "15 pentru Eminescu". De Poet ar trebui sa ne amintim in fiecare zi. N-ar trebui sa existe o zi Eminescu, ci zi dupa zi Eminescu.
Amanat din cauze obiective, concursul s-a desfasurat sambata, 20 februarie 2010, in unitatea de invatamant initiatoare, Scoala Mihai Eminescu din Ploiesti. Subiectele, conform Regulamentului, au fost original redactate. Au vizat cunoasterea unor aspecte esentiale ale vezi toata stirea

EMINESCU SAU CALEA SPRE ABSOLUT
Adaugat Joi, 14 Ianuarie 2010

Timpul nu trece la intamplare cand vorbim despre Eminescu. Trece odata cu el, amintindu-le tuturor romanilor vesnicirea....
Continuarea o puteti citi in sectiunea "Noutati".

Rezultatele la etapa judeteana a olimpiadei de limba romana
Adaugat Joi, 14 Ianuarie 2010

Gasiti in anexa rezultatele la etapa judeteana a olimpiadei judetene la limba romana, editia 2010.
Acordarea premiilor si a mentiunilor se face astfel:
Premiul I: 111p - 120p;
Premiul al II-lea:106p - 110p;
Premiul al III-lea:101p - 105p;
Mentiuni:85p - 100p.

Inspectorii de specialitate

 

© Copyright ISJPH 2009