Listare stiri

HOME » Stiri

Concursul "Detectiv în misiune literara"
Adaugat Luni, 6 Martie 2017

Scoala Gimnaziala ”Sfântul Vasile” Ploiesti si Scoala Gimanaziala ”H.M. Berthelot” Ploiesti va invita sa participati la Concursul regional ”Detectiv în misiune literara”, editia a III-a, înscris în Calendarul activitatilor educative, 2017, la pozitia 789.

ATELIERUL LITERAR PE TARÂMUL IMAGINATIEI
Adaugat Marti, 21 Februarie 2017

I.S.J. Prahova si Scoala Gimnaziala Elena Doamna Ploiesti organizeaza, în ziua de 18 MARTIE 2017, editia a XI-a a ATELIERULUI LITERAR PE TARÂMUL IMAGINATIEI, concurs înscris în C.A.E.J. 2017.

Olimpiada Nationala de Argumentare, Dezbatere si Gandire Critica "Tinerii Dezbat"
Adaugat Luni, 20 Februarie 2017

Incepand cu data de 20 februarie 2017, liceele din judetul Prahova pot inscrie echipaje pentru a participa in cadrul primei editii a Olimpiadei Nationale de Argumentare, Dezbatere si Gandire Critica "Tinerii Dezbat", etapa judeteana, sectiunea Incepatori si sectiunea Avansati.
Formularul de aplicatie completat, semnat si stampilat de directorul unitatii de învatamânt, se trimite si se înregistreaza la Inspectoratul Scolar Judetean pâna la data de 3 martie 2017. Formularul este valid numai vezi toata stirea

MARTI, 21 FEBRUARIE 2017, ORA 9.00 VA AVEA LOC URMATOAREA SEDINTA PUBLICA DE REPARTIZARE A POSTURILOR/ CATEDRELOR VACANTE/ REZERVATE
Adaugat Luni, 20 Februarie 2017

MARTI, 21 FEBRUARIE 2017, ORA 9.00 VA AVEA LOC URMATOAREA SEDINTA PUBLICA DE REPARTIZARE A POSTURILOR/ CATEDRELOR VACANTE/ REZERVATE

Concursul National "ALEGE, este dreptul tau!", etapa judeteana
Adaugat Vineri, 17 Februarie 2017

Concursul National "ALEGE, este dreptul tau!", etapa judeteana, se va desfasura la Scoala Gimnaziala "George Cosbuc", municipiul Ploiesti pe 11.03.2017. Materialele necesare participarii la concurs vor fi depuse la sediul Scolii Gimnaziale "George Cosbuc" pana pe data de 09.03.2017, cu tabel centralizator din care sa reiasa unitatea de invatamant, numele elevilor participanti, cadru didactic coordonator.
AICI gasiti toate informatiile referitoare la eveniment.

CONCURSUL INTERNATIONAL "LECTII CU NICHITA"
Adaugat Joi, 16 Februarie 2017

În perioada februarie- martie 2017 la Colegiul National ”Nichita Stanescu” Ploiesti se desfasoara editia a VII-a a Concursului International ”Lectii cu Nichita”, concurs înscris în calendarul CAEN.
Sunteti invitati sa participati la acest concurs la una sau mai multe sectiuni: traducere, desen, fotografie sau film.
Regulamentul concursului se gaseste pe site:
CONCURSUL INTERNATIONAL "LECTII CU NICHITA"

În atentia profesorilor de limba si literatura româna, matematica si engleza, de gimnaziu si liceu din judetul Prahova
Adaugat Marti, 14 Februarie 2017

Comisia Nationala a României pentru UNESCO în colaborare cu Inspectoratul Scolar Prahova si Casa Corpului Didactic Prahova, organizeaza concursul „MAGISTER UNESCO” în cadrul celei de-a V-a editii a Forumului Educational MAGISTER cu tema: „Educatia pentru dezvoltare durabila. Initiative de inovare sociala în scoli si licee” adresat, în acest an, doar pentru profesorii de limba si literatura româna, matematica si engleza, de gimnaziu si liceu, din judetul Prahova.
Regulamentul vezi toata stirea

Concursul regional “Gânduri, dorinte, planuri ...de moment sau de viitor”
Adaugat Marti, 14 Februarie 2017

Scoala Gimnaziala Centrala, municipiul Câmpina, organizeaza Concursul regional “Gânduri, dorinte, planuri ...de moment sau de viitor”.
Detalii despre concurs

Proiectul „SOS – LOCALITATEA MEA”
Adaugat Marti, 14 Februarie 2017

Scoala Gimnaziala „Carol I”, Orasul Plopeni, în colaborare cu Inspectoratul Scolar Judetean Prahova, Casa Corpului Didactic Prahova va invita sa participati la proiectul „SOS – LOCALITATEA MEA”.
Detalii despre proiect

Etapa locala a Olimpiadei de limba franceza
Adaugat Luni, 13 Februarie 2017

Etapa locala a Olimpiadei de limba franceza, liceu+gimnaziu, va avea loc in data de 18 februarie 2017, ora 9.00.
Subiectele se vor ridica de la sediul ISJ Prahova pe data de 17.02.2017, intre orele 10-14.

Concursul National de Creatie Literara si Artistico-Plastica editia a IV-a
Adaugat Luni, 13 Februarie 2017

Scoala Gimnaziala „Carol I”, orasul Plopeni, în colaborare cu Inspectoratul Scolar Judetean Prahova, Casa Corpului Didactic Prahova si Casa de Cultura Plopeni va invita sa participati la Concursul National de Creatie Literara si Artistico-Plastica editia a IV-a.
INVITATIE
REGULAMENT

CONCURSUL INTERJUDETEAN DE MATEMATICA SI LIMBA ROMÂNA ,,DISCIPOLII LUI LAZAR’’
Adaugat Luni, 13 Februarie 2017

SCOALA GIMNAZIALA ,,SFÂNTUL VASILE’’ PLOIESTI & ASOCIATIA ,,DISCIPOLII LUI LAZAR’’ PLOIESTI va invita sa participati la CONCURSUL INTERJUDETEAN DE MATEMATICA SI LIMBA ROMÂNA ,,DISCIPOLII LUI LAZAR’’ – PLOIESTI, MATEMATICA / EDITIA a X-a, LIMBA SI LITERATURA ROMÂNA / EDITIA a V-a.
Concursul se va desfasura sâmbata, 8 aprilie 2017.
Mai multe detalii, aici

Lista nominala a personalului didactic care îndeplineste conditiile legale de pensionare la data de 1 septembrie 2017 si se mentine în activitate ca titular în anul scolar 2017-2018, în functia didactica pâna la 3 ani peste vârsta de pensionare, raportata
Adaugat Miercuri, 8 Februarie 2017

Lista nominala a personalului didactic care îndeplineste conditiile legale de pensionare la data de 1 septembrie 2017 si se mentine în activitate ca titular în anul scolar 2017-2018, în functia didactica pâna la 3 ani peste vârsta de pensionare, raportata la data de 1 septembrie 2017, validata de consiliul de administratie al ISJ Prahova si omis la afisare/publicare

Rezultatul contestatiilor depuse de personalul didactic care îndeplineste conditiile legale de pensionare la data de 1 septembrie 2017, care a depus cerere de mentinere în activitate ca titular in anul scolar 2017-2018, în functia didactica pâna la 3 ani
Adaugat Miercuri, 8 Februarie 2017

Rezultatul contestatiilor depuse de personalul didactic care îndeplineste conditiile legale de pensionare la data de 1 septembrie 2017, care a depus cerere de mentinere în activitate ca titular in anul scolar 2017-2018, în functia didactica pâna la 3 ani peste vârsta de pensionare, raportata la data de 1 septembrie 2017 si care au fost respinse de unitatile de învatamânt

Raspuns la cerere de mentinere în activitate ca titular in anul scolar 2017-2018, în functia didactica pâna la 3 ani peste vârsta de pensionare
Adaugat Vineri, 3 Februarie 2017

Lista nominala a personalului didactic care îndeplineste conditiile legale de pensionare la data de 1 septembrie 2017, care a depus cerere de mentinere în activitate ca titular in anul scolar 2017-2018, în functia didactica pâna la 3 ani peste vârsta de pensionare, raportata la data de 1 septembrie 2017 si care au fost respinse de unitatile de învatamânt
Lista nominala a personalului didactic care îndeplineste conditiile legale de pensionare la data de 1 septembrie 2017 si se mentine vezi toata stirea

Preinscrieri programe internationale Junior Achievement - CDS/CDL - an scolar 2017-2018
Adaugat Vineri, 3 Februarie 2017

Va anuntam ca s-a deschis sesiunea de preinscrieri la programele internationale Junior Achievement pentru anul scolar 2017-2018, CDS/CDL.
JA Romania pune, in mod gratuit, la dispozitia institutiilor scolare, cadrelor didactice si elevilor programe de tip “learning by doing”, adaptate la sistemul educational romanesc, in baza parteneriatului cu Ministerul Educatiei, pe diferite categorii (conform prezentarii din brosura).
Pentru a realiza preinscrierea, cadrele didactice interesate vezi toata stirea

Concursul Juvenes Translatores 10: felicitari câstigatoarei din România, Alina Cristiana Tache!
Adaugat Joi, 2 Februarie 2017

Comisia Europeana a anuntat astazi numele castigatorilor concursului sau anual de traducere „Juvenes Translatores”. Castigatoarea din România este Alina Cristiana Tache, eleva în clasa a XI-a la profilul filologie bilingv engleza, din cadrul Colegiului National „Mihai Viteazul” din Ploiesti.
Mai multe detalii gasiti in documentul anexat.

Concursul multidisciplinar "Alexandru Tudor-Miu" - Editia 2017- Liceul Tehnologic Energetic Campina.
Adaugat Marti, 24 Ianuarie 2017

Concursul are mai multe sectiuni, pe mai multe discipline, astfel:
1. CREATIE LITERARA SI COMUNICARI STIINTIFICE - “ÎNTÂLNIRE CU PASAREA PHOENIX”– participare indirecta
2. INFORMATICA - “SCHIMBA LUMEA, IA ATITUDINE” – participare indirecta
3. OM SI SOCIETATE „PROBLEME SI ASPECTE ALE LUMII CONTEMPORANE”– participare indirect?
4. ECONOMIC- CEL MAI BUN PLAN DE AFACERI – participare indirecta
5. TEHNOLOGII cu urmatoarele subsectiuni:
5.1.METODE vezi toata stirea

ETAPA JUDETEANA A CONCURSULUI JUDETEAN CUVANT SI CULOARE, Etapa a XI-a
Adaugat Luni, 16 Ianuarie 2017

Scoala Gimnaziala SFÂNTUL VASILE Ploiesti va duce la cunostinta ca ETAPA JUDETEANA A CONCURSULUI JUDETEAN CUVANT SI CULOARE, Etapa a XI-a, se va desfasura sâmbata, 4 februarie 2017, conform graficului stabilit. Atasam listele cu elevii calificati pentru a participa la etapa judeteana.
IMPORTANT - Observatii referitoare la Concursul Cuvant si culoare
Clasa pregatitoare - Creatie plastica
Clasa a I-a - Creatie plastica
Clasa a II-a - Creatie plastica
Clasa a III-a - Creatie vezi toata stirea

A VII-a editie a Concursului Judetean de matematica "Ion Ionescu"
Adaugat Marti, 10 Ianuarie 2017

Scoala Gimnaziala ,,Ion Ionescu” Comuna Valea Calugareasca organizeaza sambata, 28 ianuarie 2017, a VII-a editie a Concursului Judetean de matematica "Ion Ionescu”, in colaborare cu Inspectoratul Scolar Judetean Prahova si Societatea de Stiinte Matematice, Filiala Prahova. Concursul este inscris in Calendarul Activitatilor Educative Judetene 2016, domeniul stiintific, pozitia 80.
Conditiile de participare sunt mentionate in documentele atasate.
Director,
Prof. Mincu Viorica

CALENDAR ECHIVALARE PE BAZA ECTS / SECT A INVATAMANTULUI UNIVERSITAR DE SCURTA DURATA - seria 2017
Adaugat Joi, 29 Decembrie 2016

In atasament gasiti Calendarul activitatilor prevazute in Metodologia privind echivalarea pe baza ECTS / SECT a invatamantului universitar de scurta durata.
Ordin 5920_2016
Ordin 5553
Metodologie 5553

Dosarele vor fi depuse personal, in zilele de luni, marti, miercuri, 9, 10, 11 ianuarie 2017, intre orele 11.00 - 14.00, la camera 14 de la ISJ Prahova.

Metodologia-cadru privind mobilitatea personalului didactic de predare din învatamântul preuniversitar în anul scolar 2017-2018, aprobata prin OMENCS nr. 5739/2016.
Adaugat Joi, 22 Decembrie 2016

Metodologia-cadru privind mobilitatea personalului didactic de predare din învatamântul preuniversitar în anul scolar 2017-2018, aprobata prin OMENCS nr. 5739/2016.

Rezultatele inregistrate in urma desfasurarii concursului pentru ocuparea functiilor de director si director adjunct din unitatile de invatamant preuniversitar
Adaugat Vineri, 18 Noiembrie 2016

Rezultatele inregistrate in urma desfasurarii concursului pentru ocuparea functiilor de director si director adjunct din unitatile de invatamant preuniversitar din judetul Prahova.
Contestatiile se depun la registratura inspectoratului scolar, din strada Democratiei, nr. 35, in perioada 21-22 noiembrie 2016, intre orele 8-16, si 23 noiembrie 2016, intre orele 8-12, in conformitate cu METODOLOGIA privind organizarea si desfasurarea concursului pentru ocuparea functiilor de director si director vezi toata stirea

Rezultate 251 - 300 din 878
<< 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 >>
 

© Copyright ISJPH 2009