Bursa de valori educaționale

Inspectoratul Școlar Județean Prahova organizează cea de-a XX-a ediție a Bursei de Valori Educaționale a liceelor din județul Prahova, în parteneriat cu postul de televiziune PLOIEȘTI TV – Bursa de Valori Educaționale TV.

Astfel, din 18 mai până la 12 iunie 2020, de luni până vineri, între 18.30 și 19.00, reprezentanții celor 32 de licee și școli profesionale care și-au exprimat dorința de a participa, vor fi prezenți în studioul televiziunii Ploiești TV și vor răspunde întrebărilor moderatorului Daniel Costache pe tema ofertei educaționale proprii, astfel încât absolvenții clasei a VIII-a din județul Prahova să beneficieze de informații din cele mai autorizate surse, în vederea alegerii traseului lor educațional viitor.

În perioada 15 -19 iunie, pentru absolvenții clasei a XII-a, vor fi invitați reprezentanți ai universităților, care vor prezenta, de asemenea, oferta educațională proprie.

Acest demers se înscrie în rândul acțiunilor inițiate de către Inspectoratul Școlar Județean Prahova în vederea diminuării efectelor negative ale pandemiei de COVID 19, demarate cu programul de lecții online ȘCOALA TV, vizionat până în prezent de zeci de mii de ori.

Prezentări ale liceelor

18 mai 2020:

Colegiul “Ferdinand I”, comuna Măneciu si Liceul Tehnologic de Transporturi, municipiul Ploiești

19 mai 2020:

Liceul Tehnologic Mecanic, municipiul Câmpina și Școala Profesională, comuna Bălțești

20 mai 2020:

Colegiul “Ion Kalinderu”, orașul Busteni și Școala Profesională, comuna Starchiojd

21 mai 2020:

Liceul Tehnologic “Toma N. Socolescu”, municipiul Ploiesti si Liceul Tehnologic “Carol I”, comuna Valea Doftanei